Gør en god kommune bedre, stem på Jesper Winther Andersen fra Høsterkøb, Rudersdal

Jeg kan lige så godt sige det, som det er. Da jeg for år tilbage var medlem af byrådet i Birkerød, var jeg imod en sammenlægning af Søllerød og Birkerød Kommuner. Men jeg har ændret mening. Rudersdal Kommune er blevet en god kommune

Min politiske ambition er at gøre den endnu bedre

Der kan selvfølgelig altid justeres og tunes. Jeg vil ikke trætte jer med detaljerne her.
Men jeg har tre mærkesager:

Som formand for Rudersdal Erhvervsforening har jeg i årevis kæmpet for bedre forhold for erhvervslivet.  Det arbejde skal fortsættes, gerne fra maskinrummet. Og gerne for bl.a. at skabe mere liv i vores bycentre.

Som formand for Høsterkøb Grundejerforening har jeg også i årevis kæmpet for, at vi skal bevare det miljø og den idyl, der får os til at bosætte os her. Det skal være slut med at bygge dominerende huse, som skæmmer det, vi forsøger at passe på bevare.
Det gælder i hele kommunen.

Jeg går meget op i klima. Jeg er journalist og har skrevet et utal af artikler om klima og udgiver i dag Klima magasinet. Klimaindsatsen i Rudersdal skal optimeres. 

En personlig stemme på mig kan medvirke til at gøre en god kommune bedre.
                        - Jeg er for resten Venstre-mand


https:\\facebook.com/VenstreJesper


-Hvad mener du om, at vores menneske nu stiller op til kommunalvalget i Rudersdal for Venstre?

-Det ved jeg ikke. Ham om det. Han er jo liberal. Se bare den frihed du
og jeg har. Vi må for eksempel sige lige hvad vi mener. Men han skal holde sig fra lygtepælene. Det er mine!


 

 

 


Kandidater Kommunalvalg 2021 Rudersdal.
Jesper Winther Andersen Venstre Rudersdal, Kandidater Venstre i Rudersdal, Venstre i Høsterkøb, Venstre i Birkerød