Om Rudersdal ABC By / Rudersdal WEBBY - Lokalnet og søgemaskine

Velkommen til den nye 2021 udgave af Rudersdal ABC By – dit lokalnet og søgemaskine siden 1997.

Overblik over Rudersdal
Rudersdal ABC By er en kombination af lokalnet og søgemaskine.
Du finder et omfattende erhvervsregister, en butiksoversigt, samt en emneopdelt foreningsoversigt. - Nemmest og hurtigst er det at indtaste dine søgeønsker i søgefeltet øverst på denne side! 

Om os – Rudersdal ABC By - din lokale søgemaskine
Start lokalt, fortsæt regionalt og globalt på Internettets informationsveje.
Rudersdal ABC By / WEBBY er en kombination af lokalnet og søgemaskine hvor du nemt, og sikkert kan finde frem til virksomheder; håndværkere, butikker, (detailhandel), fritid; foreninger, kultur, spisesteder m.m.

Du kan søge og bruge din ABC By på flere måder:
1. Nemmest er det blot at indtaste søgeord
i det store søgefelt øverst på siden.
2. Du kan også vælge at få overblikket over brancher i ERHVERVSREGISTER
    og BUTIKSOVERSIGT (se venligst topmenu).
3. Kultur/fritid og foreninger har et tilsvarende, kategori/emneopdelt
    FORENINGSREGISTER

Om os – lokalnet Rudersdal ABC By
Formålet med Rudersdal ABC By (Rudersdal WEBBY) er at binde erhverv og handel sammen med kultur, fritid og foreninger. Et stærkt handelsliv danner basis for et stærkt kulturliv og omvendt. Det danner grundlag for et stærkt og aktivt lokalsamfund med vækstmuligheder.

Rudersdal ABC By, Odsherred ABC By og Assens ABC By drives alle af
dyrbye.com & WEBBY Internetløsninger
v/Olav Dyrbye / CVR nr. 26 26 22 59


Fokus på lokalsamfund
Derfor er der brug for
Rudersdal ABC By
Aldrig har det været mere aktuelt at sætte fokus på lokalsamfundene.
Ved den store ”nødvendige”? strukturreform i 2007 blev 271 kommuner til 98.
Det har betydet enorme forandringer og konsekvenser for lokalsamfund over hele landet, - *udtryk som ”udkantsdanmark” og ”vandkants Danmark” (som nogle pressede borgmestre humoristisk har kaldt det) er kommet til. Udkantsdanmark er nærmest blevet til et skældsord for områder hvor man ikke kan få en uddannelse, få adgang til en praktiserende læge etc. (*Udkants- og vandkantsdanmark som udtryk har ikke relevans for Rudersdal området). - Heldigvis findes der de fleste steder masser af entusiastiske ildsjæle og iværksættere der brændende ønsker og kæmper for at gøre en forskel, således at ”udkantsbegrebet” bliver gjort til skamme. Blandt disse er at finde ”os” fra Rudersdal ABC By.


Corona skaber sammenhold og BEHOV for sammenhold.
Stort set alle sektorer, - hvad enten det gælder kultur, fritid, produktion eller detailhandel, mærker det store økonomiske pres der følger i kølvandet på Corona pandemien, ud over de menneskelige konsekvenser det har for dem der er smittet, isoleret eller arbejder som frontpersonale.
Vi for vores del vil gøre alt hvad vi kan for at medvirke til at samle og styrke lokalt, ved at stille vores lokalnet og søgemaskine til rådighed for – kulturformidling, information om aflysninger, genåbninger etc.


Og så det mere alvorlige…
Koster det noget at være med?

Ikke kommercielle foreninger og organisationer kan være gratis med under en kategori med kontaktinformationer, typisk linker vi direkte til hjemmesider og/eller sociale medier.


Aktivitetskalender
Det er gratis for jer at få oprettet arrangementer som ønskes medtaget på Rudersdal ABC By. Eneste krav er at materialer er i let tilgængelige formater.


Erhverv, handel, produktion, håndværkere m.fl.
Virksomheder beliggende indenfor Rudersdal Kommune kan som udgangspunkt GRATIS være med under 1. branche efter eget valgt med kontaktinfo.
Ønsker du link til din hjemmeside, så koster det lidt.  Vi kan tilbyde dig mange flotte og effektive løsninger både med oprettelser under flere brancher, bannere og annoncer inkl. SEO søgeordsoptimering. Kontakt os venligst for tilbud.


Hvorfor koster det noget?
Det er i sagens natur meget tidskrævende at oprette og vedligeholde indhold på Rudersdal ABC By. Vi skal også bruge resurser på at markedsføre os, til gavn for dig, Jer og os. ABC By er en niche og ved at lade det koste lidt kan det lade sig gøre at drifte og udvikle det!


Vil du vide mere? 
Så skriv… eller endnu bedre, RING til os!
Mobil: 23 23 90 22
Mail: dyrbyecom@internetfyn.dk