Birkerød Kulturnat - Kulturnat i Birkerød, Rudersdal

BIRKERØD KULTURNAT 2022
FREDAG DEN 9. SEPTEMBER 2022 KLOKKEN 17.00


(Arkiv) Pressemeddelelse – Birkerød Kulturnat
Kulturnat-programmet 2021 overgår sig selv
Der må være en opsparet sult efter, at der sker noget igen!
Dette års program for Birkerød Kulturnat tyder på det. Med 92 ting i programmet overgår det de tidligere år – ikke mindst sidste år, hvor arrangøren Rudersdal Kulturparaply måtte corona-aflyse, selvom programmet egentlig lå klart til tryk.

Fredag den 10. september går endnu en festlig kulturnat endelig i gang igen i Birkerød.
Læs hele pressemeddelelsen her.. 


(Arkiv) Kulturnat program 2021 ligger klar..
Du vil i den kommende tid kunne finde det trykte program på biblioteker, kultursteder, butikker m.m. – især i Rudersdal, men også i nabokommunerne. Der er arrangementer af alle slags – også mange for børn og unge. – Og der er gratis adgang!
Du kan downloade Birkerød Kulturnat program 2021 her..

Velkommen med spørgsmål, kommentarer og yderligere information:


Kirsten Broager
41 16 92 70 – kirstenicairo@gmail.com

Jack Otto Kristensen
23 72 76 11 – jack-ok@cavalius.dk


Birkerød Kulturnat 

Kulturnatten i Birkerød bymidte er en årlige Rudersdals kulturbegivenhed med kultur på mange måder. Den er en blanding af mange forskellige slags arrangementer for børn, unge, voksne i alle aldre. Musik, kunst, foreninger, butikker, bøger og mange andre ting.

Næste kulturnat er fredag den 09. september 2022.

Du kan også finde seneste nyt om Birkerød Kulturnat på Rudersdal Kulturparaly's hjemmeside.

Hvad sker til Birkerød Kulturnat?

Programmet indeholder hvert år mange meget forskellige aktiviteter, der på en eller anden måde har med kultur at gøre. Senest var der over 80 gratis aktiviteter. Jo mere alsidigt, jo bedre.

Hvordan foregår det?

De enkelte aktiviteter arrangeres primært af borgere, foreninger, institutioner, kirker, butikker og andre i kommunen med interesse for kultur og aktiviteter. Nogle har ideer til aktiviteter og andre har steder, der egner sig til aktiviteter. Så der samarbejdes på kryds og tværs – nogle gange koordineret af Rudersdal Kulturparaply, der er den generelle arrangør af dagen. Vi står primært for koordinering og den fælles markedsføring – på nettet, annoncering, plakater og det fælles program.
Det er så op til enkelte arrangører at markedsføre og gennemføre deres arrangement.

Historien bag kulturnatten

Arrangøren af Birkerød Kulturnat, Kulturparaplyen (Rudersdal Kulturparaply) blev stiftet den 03.03.1993. Daværende formand for Kulturparaplyen, Jørgen Reske, arrangerede i 1997 den første Kulturnat.

Følg også Birkerød Kulturnat på Facebook og Twitter.